Spelweek Boven Pekela
/

De leukste in de regio!

 

 Feestweek Boven Pekela

Bouwt u in de week van 27 t/m 31 augustus ook een feestje in uw voortuin?

Met het stijgen van de temperatuur stijgt intussen ook de spanning voor de 18 e editie van de Kinderspelweek in Boven Pekela.

Al jaren is de kinderspelweek, aan het einde van de grote vakantie, een belevenis waar veel kinderen naar uitkijken en vormt het een leuke herinnering aan hun jeugd! Kinderen van het eerste uur zijn nu begeleiders in het animatieteam of melden zich als waardevolle vrijwilligers die in de voorbereidingen een steentje komen bijdragen. En zodoende is de Kinderspelweek uitgegroeid tot een gezellig buurtfeest!

Met het versieren van de huizen aan de Noordercolonie en de HB Hulsmanstraat was het plaatje vorig jaar helemaal compleet en daarom willen we onze buurtgenoten vragen ook dit jaar hun huis en voortuin te versieren. Op woensdag 29 augustus zullen we met een fakkeltocht langs de huizen trekken en bent u van harte uitgenodigd voor een hapje en een drankje en de grote talentenshow!

Met dank aan veel lokale, betrokken ondernemers en de gemeente kon de eigenbijdrage voor de Kinderspelweek ook deze keer weer laag blijven en zijn we weer in staat gebleken een boordevol programma te maken met veel tradities maar ook weer heel veel nieuwe activiteiten. Kijk voor nieuws en achtergronden en leuke foto’s van toen op www.kinderspelweek.nl.

Heeft u vragen of wellicht ideeën, laat het ons weten!

Vriendelijke groeten van het Kinderspelweekteam